Unending Love

 2.500,00

Unending Love, een acryl kunstwerk, afmeting 100x100x2 cm, 2023.

1 op voorraad

Categorieën: ,

Beschrijving

Unending Love, een acryl kunstwerk, afmeting 100x100x2 cm, 2023.

Een Visuele Ode aan Eeuwige Passie

Dit schilderij straalt een krachtige en emotionele energie uit. Het werk maakt gebruik van een gedurfde en contrasterende kleurenpalet, waarin diepe blauwtinten samensmelten met vurige rode en oranje accenten, waardoor een dramatisch en tegelijkertijd harmonieus geheel ontstaat. Deze tweedeling symboliseert wellicht de balans en de dualiteit binnen een relatie – de koele kalmte en de vurige passie.

De compositie is dynamisch en gelaagd, met verticaal en horizontaal uitgelijnde vlakken die een gevoel van structuur en diepte creëren.

Het licht speelt een cruciale rol in het tot leven brengen van de compositie. Het centrale, lichtere gebied trekt de kijker naar binnen en geeft de indruk van een verlichte doorgang of een verre horizon, wat het gevoel van oneindigheid en continuïteit versterkt. De schaduwen en reflecties op het wateroppervlak aan de onderkant van het schilderij voegen een extra dimensie toe, waardoor de ruimte zowel mysterieus als uitnodigend aanvoelt.

De intense kleuren en de suggestieve vormen roepen gevoelens op van passie, verlangen en verbondenheid. Het schilderij lijkt een verhaal te vertellen over de eeuwige liefde, een reis van twee zielen die, ondanks uitdagingen en contrasten, altijd hun weg naar elkaar vinden.

Dit is een statement piece dat elke ruimte transformeert. Hang het in je woonkamer, slaapkamer of kantoor en laat het de aandacht trekken van iedereen die het ziet. De rijke kleuren en diepe emotionele inhoud maken het een gespreksonderwerp en een bron van voortdurende inspiratie.

Alle geafficheerde prijzen voor originelen, zijn incl BTW, verpakkingskost en transportkost voor België. Binnen de Europese Unie, worden deze kosten toegevoegd tijdens het afrekenen van het kunstwerk. Bij verzendingen buiten de Europese Unie wordt er gevraagd om de kunstenares persoonlijk te contacteren via: info@grietgoeminne.com . Wij willen u er ook graag attent op maken dat de verkoopprijzen art-dealer prijzen zijn en u steeds de kunstenares kan contacteren voor een aangepaste prijs op maat. De gepersonaliseerde code kan u dan invullen bij het afrekenen.

Voor een factuur gelieve de kunstenares persoonlijk te mailen met de correcte facturatiegegevens.

Lees zeker de algemene voorwaarden goed door.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Unending Love” te beoordelen