Mijn persoonlijke weg als kunstenaar

Als kind drukte ik mijn creativiteit uit op de meest ongebruikelijke manieren, mijn drang om te creëren sterk aanwezig.

Mijn levensreis nam vele wendingen: ik reisde, woonde in het buitenland, kreeg kinderen, trouwde en scheidde. Gedurende deze periode was ik voortdurend op zoek naar mezelf, vaak via diverse cursussen en opleidingen. Uiteindelijk vond ik mijn weg naar een cirkel met Wolfwalker, waar ik mijn visioenen direct en helder vanuit de Bron wilde schilderen.

Mijn pad leidde me naar een langdurige leerlijn van Chief Dancing Thunder van de Susquehannock Tribe. Deze ervaring opende mijn bewustzijn volledig en maakte alles in mijn leven intentioneel. Mijn schilderkunst evolueerde mee, en ik begon te begrijpen dat alles wat ik nodig had al in mij aanwezig was.

Een nieuwe richting diende zich aan toen ik de roep voelde om Vedic Art van Curt Källman te volgen. Deze methode resoneerde sterk met de lessen van Chief Dancing Thunder, en al snel voelde ik een diep verlangen om deze kennis met anderen te delen.

Het doek werd een bron van heling.

Mijn reis heeft me geleerd dat creativiteit en zelfexpressie fundamentele onderdelen zijn van wie we zijn. Ze leiden ons naar een dieper begrip van onszelf en helpen ons verbinding te maken met de wereld om ons heen. Door mijn kunst wil ik anderen inspireren om hun eigen pad te volgen, ongeacht de obstakels die ze tegenkomen.

Levensweg van Griet Goeminne, route als kunstenaar
298806128_509581237597508_3566714101950392661_n-min
Portfolio Griet Goeminne, kunstwerken

Portfolio en webshop

Hier vind je een verzameling van mijn kunstwerken, waaronder schilderijen, prints, en creaties die ik heb gemaakt. Elk stuk is doordrenkt met betekenis en is ontworpen om de kijker te inspireren en te empoweren

Evenementen

Ontdek waar je mijn kunst live kunt ervaren en deel kunt nemen aan mijn evenementen, zoals kunsttentoonstellingen, healing circles, en meer.

Griet in het veld
0H8A7760
art studio Griet Goeminne

Uniek schilderproces

Ik gebruik materialen in dit proces, zoals acryl, inkt, olieverf, markers en collage. Ik hou van meerdere lagen en schilderijen over schilderijen op 1 doek. Dit geeft het schilderij diepte en betekenis. Wat ze een levendige essentie maakt, is het feit dat ik voor mijn schilderijen drum en zing en geen projector gebruik. Het proces verdiept zichzelf. Het hoeft niet perfect te zijn, het moet aanwezig zijn.

Kernwoorden die mij en mijn kunst beschrijven, feedback van klanten:

Visionair

Surrealisme

Levendig - expressief

Krachtig - vibrerend

Raakt je diep

Verbinding

Beweging alsof het me meeneemt naar een magische plaats en tijd