In Het Laatste nieuws : installatie bij de klant thuis is een optie

Griet Goeminne staat bekend om haar vermogen om ruimtes te transformeren met haar unieke kunstwerken. Haar creaties zijn meer dan alleen visuele objecten; ze zijn ervaringen die de omgeving en de geest verrijken.

Bij de aankoop van een van Griets werken, krijgt u niet alleen een prachtig kunststuk in handen, maar ook de exclusieve mogelijkheid om het door de kunstenares zelf in uw ruimte te laten installeren. Griet gelooft dat de juiste plaatsing van een kunstwerk essentieel is voor de harmonie tussen kunst en leefomgeving, en daarom biedt zij persoonlijk de service aan om naar uw huis te komen en het werk te installeren zoals het bedoeld is.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het verwerven van een kunstwerk van Griet Goeminne, is een bezoek aan haar atelier een onmisbare ervaring. Hier kunt u niet alleen haar nieuwste werken zien, maar ook direct met de kunstenares in gesprek gaan over haar processen en inspiraties. Een afspraak in het atelier is een intieme blik in de wereld van Griet en een kans om de perfecte kunstwerk voor uw ruimte te vinden.

Om een afspraak te maken of meer te weten te komen over Griet Goeminnes kunst en installatieservice, kunt u contact opnemen via info@grietgoeminne.com Ontdek hoe Griet Goeminnes kunst uw ruimte kan transformeren.