Fotografe Griet Verwaest in het atelier

Vandaag had ik het voorrecht om met topfotografe Griet Verwaest samen te werken in mijn atelier. Haar professionaliteit en oog voor detail waren direct merkbaar, en we hadden meteen een geweldige klik.

Griet had al haar materiaal bij zich en voelde precies aan hoe mijn werken het best vastgelegd konden worden. Het was fantastisch om met zo weinig woorden zo goed begrepen te worden.

Dankzij haar expertise zijn de foto's niet alleen technisch perfect, maar ook vol emotie en sfeer. Binnenkort zijn deze foto's ook als prints beschikbaar, zodat je mijn kunst op een nieuwe manier kunt ervaren.

Ik kijk terug op een geweldige dag en ben ontzettend dankbaar voor deze samenwerking. Griet, je bent fantastisch!

Een 20 tal werken werden vandaag gefotografeerd om zo op een correcte manier tentoongesteld te worden op de website en de webshop. Van de meeste werken die vastgelegd werden op camera, zullen prints beschikbaar zijn. Deze zullen via een drukker geprint worden en rechtstreeks naar de eindklant opgestuurd worden. De originele werken daarentegen zijn beschikbaar na onderlinge overeenkomst met de kunstenaar Griet Goeminne. Er wordt na overeenkomst omtrent verpakking en transport, een factuur opgemaakt en een verzending geregeld. De foto's van Griet Verwaest doen de werken absoluut eer aan. Toch zijn kleurafwijkingen mogelijk op prints en of foto's. Een schilderij is van nature niet zo makkelijk om te fotograferen. Iedereen is altijd vrij om in het atelier een kijkje te komen nemen, na afspraak.