Naar aanleiding van de tentoonstelling Artist Meeting, die op 22 augustus 2024 van start gaat, leek het me een mooi idee om al mijn werken te bundelen in een boekje. Het heeft een handig formaat van 20 bij 20 cm, perfect om mee te nemen en tentoon te stellen. Bovendien geeft het een duidelijk overzicht van mijn evolutie als kunstenares. Uiteraard kon ik het niet laten om ook wat teksten toe te voegen, zodat ik jullie mee kan nemen op een ontdekkingsreis doorheen mijn verschillende werken.

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden! Het boekje is te bestellen in mijn webshop onder het kopje "prints" of klik gewoon op bovenstaande oranje titel.

Ik wens jullie veel lees- en kijkplezier!

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het verwerven van een kunstwerk, is een bezoek aan mijn atelier een onmisbare ervaring. Hier kunt u niet alleen de nieuwste werken zien, maar ook in gesprek gaan over de creatie processen en inspiraties. Een afspraak in het atelier is een intieme blik in mijn wereld en een kans om het perfecte kunstwerk voor uw ruimte te vinden.

Om een afspraak te maken of meer te weten te komen over mijn kunst en installatieservice, kunt u contact opnemen via info@grietgoeminne.com

Ontdek hoe de magie van mijn kunst uw ruimte kan transformeren.